Via deze website verkoop ik het restant van de inboedel van mijn vader Hans van 't Leven (* 21 juni 1948 - † 23 februari 2018).

Mijn vader was interieurarchitect, omgevingsontwerper en meubelmaker: allerlei tafels, bijzettafels, stoelen, kasten en banken heeft hij zelf ontworpen en gemaakt en worden op deze website te koop aangeboden. Daarnaast verzamelde hij veel design meubels (van o.a. Eames, Thonet), lampen (van o.a. Artemide), glas (o.a. Venini, Humppila en Iitala), design kleding en boeken (architectuur, tuinboeken en literatuur). De collectie design kleding wordt aangeboden via Vinted (klik hier) en de collectie glaswerk en boeken staan inmiddels ook op deze website. Een deel van de boeken staat ook op Bol.com en Boekwinkeltjes.nl: het kan zijn dat de lijst op deze website niet volledig actueel is. Voor de geïnteresseerde: een groot deel van zijn werk is online te bekijken via zijn website.
Alle professionele foto's van de meubels op deze site zijn gemaakt door fotograaf Teo Krijgsman.
Website is voor het laatst bijgewerkt op: 18 juni 2024.

Locatie

De spullen kunnen in overleg worden opgehaald in Den Haag en kleine spullen kunnen ook worden verstuurd per post (na vooruitbetaling per Tikkie / Overschrijving).

Interesse of kopen?

Vul dan het contactformulier in onderaan het betreffende item. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.
Bij ieder item staat ofwel een prijs vermeld ofwel t.e.a.b. (tegen elk aannemelijk bod). Uiteraard staat het je vrij om te bieden bij geprijsde meubels.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Langskomen om te kijken?

Neem dan contact met me op via het algemene contactformulier hieronder.

Neem contact op

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Please write a subject for your message.

Geef aan wat je wilt

Laat weten wat je wilt kopen/weten.