Mijn vader verzamelde ontzettend veel boeken. Van mooie boeken over architectuur, kunst en landschapsarchitectuur, via boeken over Zeeland, de Watersnoodramp van 1953 en Den Haag, tot handige boeken over tuinieren en planten. Ook is er een grote collectie literatuur.

U kunt hier de gehele collectie (627 titels) bekijken in Excel
Ziet u in de lijst één of meerdere boeken, stuurt u me dan een email met de gewenste boeken (bij voorkeur een kopie van de Excel-regel).
Uiteraard mag u ook een voorstel doen. Ik kan ook een foto van de voorkant toesturen.

Bovenstaande lijst boeken zijn veelal mooie fotoboeken of naslagwerken over architecten, zoals Frank Lloyd Wright en Le Corbusier. De boeken in deze categorie kosten € 5,- of meer. Een deel van deze boeken wordt ook op andere boekensites en veilingsites aangeboden. Boeken uit deze lijst kunnen worden opgehaald in Den Haag of worden opgestuurd (na betaling en verzendkosten zijn bij boeken onder de € 60,- voor eigen rekening). De literatuurboeken worden op een later moment aangeboden.

Indien u interesse heeft in de boeken of op zoek bent naar boeken over een bepaalde architect, kunt u hieronder het formulier invullen.
Ik houd dan de betreffende boeken voor u apart (in overleg).

LET OP: Een deel van de boekencollectie wordt ook aangeboden op Bol.com en Boekwinkeltjes.nl. Het kan daardoor voorkomen dat bovenstaande lijst niet volledig actueel is. Ik probeer deze wel na iedere aankoop bij te werken.

 

Neem contact op

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Please write a subject for your message.

Geef aan wat je wilt

Laat weten wat je wilt kopen/weten.